29 aug 2017 13:49

29 aug 2017 13:49

Nordens största dansband till Tidan

TIDAN: Lasse Stefanz kommer till Olstorps festplats

Nordens största dansband – Lasse Stefanz kommer till Olstorps festplats i Tidan på lördag.

Lasse Stefanz frontfigur Olle Jönsson är ständigt aktuell och av arrangörerna i Tidan beskrivs han just nu vara i toppform.

– Den här kvällen har vi verkligen sett fram emot och den bjuder på många trevliga inslag, dels det bästa bandet och den bästa dansmusiken. En härlig blandad publik från 18-åringar upp till 78 år, där många säkert bär svarta cowboyhattar, skriver arrangören Peter Johansson i ett pressmeddelande.

En viktig milstolpe i Lasse Stefanz historia utspelade sig i Skaraborg i slutet av 1970–talet. Då var bandet nedläggningshotat men räddades av skivbolagsdirektören Bert Karlsson som satsade på bandet.

Förutom Olle Jönsson utgörs bandet numera av följande medlemmar: Christer Ericsson, Gunnar Nilsson, Jonas Rignell, Joakim Svensson och Henrik Wallin.

Lasse Stefanz frontfigur Olle Jönsson är ständigt aktuell och av arrangörerna i Tidan beskrivs han just nu vara i toppform.

– Den här kvällen har vi verkligen sett fram emot och den bjuder på många trevliga inslag, dels det bästa bandet och den bästa dansmusiken. En härlig blandad publik från 18-åringar upp till 78 år, där många säkert bär svarta cowboyhattar, skriver arrangören Peter Johansson i ett pressmeddelande.

En viktig milstolpe i Lasse Stefanz historia utspelade sig i Skaraborg i slutet av 1970–talet. Då var bandet nedläggningshotat men räddades av skivbolagsdirektören Bert Karlsson som satsade på bandet.

Förutom Olle Jönsson utgörs bandet numera av följande medlemmar: Christer Ericsson, Gunnar Nilsson, Jonas Rignell, Joakim Svensson och Henrik Wallin.