05 sep 2017 14:02

05 sep 2017 14:02

Säsongsavslutning på Olstorp

SKÖVDE

Rövballebandet och Järnvingarna är de band som framträder på Olstorps festplats i Tidan på lördag när det är dags för säsongsavslutning på festplatsen.

Rövballebandet deltog i musiktävlingen Talang 2011 och har kallats för arvtagare till Eddie Meduza. Frontmannen i bandet, Erik Lervik, skriver merparten av bandets låtar. Titlarna kan heta Blä och Köra naken. Det är första gången de gästar Olstorp.

Järnvingarna kommer från Skara och i täten för bandet står Dansbandskungen, Magnus Persson. Han har jobbat som musikproducent åt Bert Karlsson. Järnvingarna startade som ett kompisband för tio år sedan.

 

Rövballebandet deltog i musiktävlingen Talang 2011 och har kallats för arvtagare till Eddie Meduza. Frontmannen i bandet, Erik Lervik, skriver merparten av bandets låtar. Titlarna kan heta Blä och Köra naken. Det är första gången de gästar Olstorp.

Järnvingarna kommer från Skara och i täten för bandet står Dansbandskungen, Magnus Persson. Han har jobbat som musikproducent åt Bert Karlsson. Järnvingarna startade som ett kompisband för tio år sedan.