07 sep 2017 16:56

07 sep 2017 16:56

Anncatrine Lindström inleder höstsäsongen på Galleri Lucifer

SKÖVDE: Lindström ställer ut hos Lindström

Göteborgskonstnären Anncatrine Lindström inleder höstsäsongen på Galleri Lucifer. Hon älskar färgrikt måleri och det syns tydligt i samtliga de 30-tal abstrakta målningar hon visar. Anncatrine Lindström är utbildad vid Konstindustriskolan samt HDK i Göteborg. Tidigare har hon arbetat med textilkonst men har på senare år helt övergått till måleri. På bilden syns konstverket ”Prinsessor”. Landskap och trädgård är ofta en inspirationskälla till konstverken. Vernissage på lördag.

Göteborgskonstnären Anncatrine Lindström inleder höstsäsongen på Galleri Lucifer. Hon älskar färgrikt måleri och det syns tydligt i samtliga de 30-tal abstrakta målningar hon visar. Anncatrine Lindström är utbildad vid Konstindustriskolan samt HDK i Göteborg. Tidigare har hon arbetat med textilkonst men har på senare år helt övergått till måleri. På bilden syns konstverket ”Prinsessor”. Landskap och trädgård är ofta en inspirationskälla till konstverken. Vernissage på lördag.