07 sep 2017 10:51

07 sep 2017 10:52

Thorsten Flinck kommer till Kårhuset

NÖJE: Konsertafton med Mats Björke

Skådespelaren och artisten Thorsten Flinck kommer till Skövde för att bjuda på en konsertafton med både humor och teatraliska inslag.

År 2014 släppte Thorsten Flinck albumet Till flickorna på Upplandsgatan 71 från fiaskot mittemot. Tillsammans med den tidigare Mando Diao-medlemmen Mats Björke skapade han en skiva som då fick tre plus i Göteborgspostens recension. Där skrev Johan Lindqvist bland annat att Thorsen Flinck kanske är den enda skådespelare som tar med sig teatern in i sången, utan att bli teatral. Den 11 november kommer duon till Kårhuset Boulogner för en konsertafton som utlovar både skratt och teaterinslag. Konserten i Skövde är en av sju konserter som genomförs under turnén som bland annat besöker även Lidköping, Borås och Göteborg.

År 2014 släppte Thorsten Flinck albumet Till flickorna på Upplandsgatan 71 från fiaskot mittemot. Tillsammans med den tidigare Mando Diao-medlemmen Mats Björke skapade han en skiva som då fick tre plus i Göteborgspostens recension. Där skrev Johan Lindqvist bland annat att Thorsen Flinck kanske är den enda skådespelare som tar med sig teatern in i sången, utan att bli teatral. Den 11 november kommer duon till Kårhuset Boulogner för en konsertafton som utlovar både skratt och teaterinslag. Konserten i Skövde är en av sju konserter som genomförs under turnén som bland annat besöker även Lidköping, Borås och Göteborg.

  • Anna Leijon