27 sep 2017 14:54

27 sep 2017 14:54

Resan till Melonia på Odeon

NÖJE

När Skövde Filmstudio firar 50 år uppmärksammas detta med att visa den animerade långfilmen Resan till Melonia.

Filmen är en tolkning av Shakespeares Stormen som är regisserad av Per Åhlin. I filmen får tittarna följa med till den grönskande ön Melonia där trollkarlen Prospero och hans dotter Miranda bor. Men det fridfulla livet på ön förändras drastiskt efter att ett fartyg syns på horisonten. Flera kända röster som Allan Edwall, Tomas von Brömssen och Olle Sarri hörs i filmen.

Filmen är en tolkning av Shakespeares Stormen som är regisserad av Per Åhlin. I filmen får tittarna följa med till den grönskande ön Melonia där trollkarlen Prospero och hans dotter Miranda bor. Men det fridfulla livet på ön förändras drastiskt efter att ett fartyg syns på horisonten. Flera kända röster som Allan Edwall, Tomas von Brömssen och Olle Sarri hörs i filmen.