28 sep 2017 14:42

28 sep 2017 14:42

Beardmen anordnar livemusik i höst

MUSIK

Arrangörsföreningen Beardmen har bokat in flera livespelningar i höst.
Bland annat ”kommer” Bruce Springsteen och Ozzy Osbourne.

Beardmen fortsätter att satsa på livekonserter i och runt Skövde.

Höstens program inleds med Wings For Wheels – ett tributeband till Bruce Springsteen på Valhall i Skövde Kulturhus 7 oktober. Förband är The DoomLords feat Filip Rapp.

21 oktober blir det Black Sabbath i olika former. Först visas filmen om bandets sista konsert ”The End of the End” på Biograf Odeon i Kulturhuset. Efter filmen spelar Bozze isbjörn – ett Ozzy Osbourne-tributeband – på restaurang Sällskapet.

Beardmen anordnar även ett flertal spelningar på Millners i Tibro under hösten. Starten är på lördag med Refreshments och sedan följer spelningar så gott som varje helg fram till Svenne Rubins avslutar 25 november.

Beardmen fortsätter att satsa på livekonserter i och runt Skövde.

Höstens program inleds med Wings For Wheels – ett tributeband till Bruce Springsteen på Valhall i Skövde Kulturhus 7 oktober. Förband är The DoomLords feat Filip Rapp.

21 oktober blir det Black Sabbath i olika former. Först visas filmen om bandets sista konsert ”The End of the End” på Biograf Odeon i Kulturhuset. Efter filmen spelar Bozze isbjörn – ett Ozzy Osbourne-tributeband – på restaurang Sällskapet.

Beardmen anordnar även ett flertal spelningar på Millners i Tibro under hösten. Starten är på lördag med Refreshments och sedan följer spelningar så gott som varje helg fram till Svenne Rubins avslutar 25 november.