29 sep 2017 06:00

29 sep 2017 06:00

Elisa trappar upp med drömrollen

NÖJE

Elisa Lindström har huvudrollen i musikalen Sound of music, som har premiär under fredagen på Nöjesteatern i Malmö.
– Att få spela Maria i Sound of Music har varit en drömroll för mig som nu blir verklighet, säger hon i ett pressmeddelande.

– Jag är glad över att Elisa är ”Maria” i vår uppsättning. Elisas sång och dans övertygar, hon kommer att axla Julie Andrews mantel, säger Julius Malmström, producent på Nöjesteatern.

I somras träffade MT Elisa Lindström i sin hemmiljö, ett soligt Töreboda.

Efter att ha avslutat segertåget med dansbandet Elisas har den lokala sångfågeln synts i många sammanhang under de senaste åren. Let´s dance, Körslaget och Melodifestivalen är några exempel. Allting har hon vunnit, utom Mello.

– Många säger att jag är en tävlingsmänniska men jag har aldrig gillat att tävla mot andra. Jag vill alltid ge 100 procent och göra allt av varje situation, sa Elisa till MT i juli.

En favorit

Men nu är det alltså musikaldags för henne, en dröm som går i uppfyllelse. Hon spelar Maria, barnsköterskan som skickas i väg till ett kloster för att bli barnsköterska. Självklart blir hon kär och där efter är handlingen är given.

– Jag är glad och tacksam att Julius givit mig detta förtroende och jag ser verkligen fram emot att ge mig in i musikalens värld, säger Elisa i ett pressmeddelande.

Musikalen, med dess flerfaldiga budskap, barnglädje och igenkänning, är en favorit för huvudrollsinnehavaren.

I rollen som abbedissan återfinns för övrigt Skövdebördiga Eva-Lotta Hultman (tidigare Ohlsson).

– Jag är glad över att Elisa är ”Maria” i vår uppsättning. Elisas sång och dans övertygar, hon kommer att axla Julie Andrews mantel, säger Julius Malmström, producent på Nöjesteatern.

I somras träffade MT Elisa Lindström i sin hemmiljö, ett soligt Töreboda.

Efter att ha avslutat segertåget med dansbandet Elisas har den lokala sångfågeln synts i många sammanhang under de senaste åren. Let´s dance, Körslaget och Melodifestivalen är några exempel. Allting har hon vunnit, utom Mello.

– Många säger att jag är en tävlingsmänniska men jag har aldrig gillat att tävla mot andra. Jag vill alltid ge 100 procent och göra allt av varje situation, sa Elisa till MT i juli.

En favorit

Men nu är det alltså musikaldags för henne, en dröm som går i uppfyllelse. Hon spelar Maria, barnsköterskan som skickas i väg till ett kloster för att bli barnsköterska. Självklart blir hon kär och där efter är handlingen är given.

– Jag är glad och tacksam att Julius givit mig detta förtroende och jag ser verkligen fram emot att ge mig in i musikalens värld, säger Elisa i ett pressmeddelande.

Musikalen, med dess flerfaldiga budskap, barnglädje och igenkänning, är en favorit för huvudrollsinnehavaren.

I rollen som abbedissan återfinns för övrigt Skövdebördiga Eva-Lotta Hultman (tidigare Ohlsson).

  • Tove Gontran