09 okt 2017 14:47

09 okt 2017 14:47

The Gloria Story släpper nytt

MUSIK

Skövdebandet The Gloria Story släpper en ny singel.

The Gloria Story avslutar sitt ”akustiska år” genom att återvända till Storbritannien på en unplugged turné med sina brittiska vänner i The Quireboys. Och inför turnén släpper bandet den nya singeln ”Does Your Heart Feel At Home”

Singeln släpps 2 december och firas med releaseparty och livespelning på Sällskapet i Skövde. Där kommer låtens musikvideo också kommer att premiärvisas.

The Gloria Story avslutar sitt ”akustiska år” genom att återvända till Storbritannien på en unplugged turné med sina brittiska vänner i The Quireboys. Och inför turnén släpper bandet den nya singeln ”Does Your Heart Feel At Home”

Singeln släpps 2 december och firas med releaseparty och livespelning på Sällskapet i Skövde. Där kommer låtens musikvideo också kommer att premiärvisas.