11 okt 2017 16:11

11 okt 2017 16:12

Släpper extra föreställningar efter succé

MUSIKAL

Uppsättningen av Sound Of Music vid Nöjesteatern i Malmö med Elisa Lindström och Eva-Lotta Hultman går som tåget.
Nu släpper man därför flertalet extraföreställningar.

Som SLA skrev om förra veckan är det skaraborgsk prägel på uppsättningen av Sound Of Music vid Nöjesteatern i Malmö. Eva-Lotta Hultman (tidigare Ohlsson) från Skövde spelar abbedissan och Elisa Lindström från Töreboda spelar huvudrollen som Maria von Trapp.

Föreställningen, som hade premiär för två veckor sedan, har hittills gjort succé.

– Det gick jättebra! Publiken var väldigt nöjd och glad och jag tycker att Anders (regissören Aldgård) har lyckats fräscha upp denna fantastiska musikal utan att det påverkar den fina berättelsen, sade Eva-Lotta till SLA efter premiären.

Salongen är nu utsåld fram till början på december. Tack var det stora intresset har arrangören därför bestämt sig för att förlänga spelperioden med extra föreställningar under slutet av december och hela januari ut.

Som SLA skrev om förra veckan är det skaraborgsk prägel på uppsättningen av Sound Of Music vid Nöjesteatern i Malmö. Eva-Lotta Hultman (tidigare Ohlsson) från Skövde spelar abbedissan och Elisa Lindström från Töreboda spelar huvudrollen som Maria von Trapp.

Föreställningen, som hade premiär för två veckor sedan, har hittills gjort succé.

– Det gick jättebra! Publiken var väldigt nöjd och glad och jag tycker att Anders (regissören Aldgård) har lyckats fräscha upp denna fantastiska musikal utan att det påverkar den fina berättelsen, sade Eva-Lotta till SLA efter premiären.

Salongen är nu utsåld fram till början på december. Tack var det stora intresset har arrangören därför bestämt sig för att förlänga spelperioden med extra föreställningar under slutet av december och hela januari ut.