27 okt 2017 06:00

27 okt 2017 06:00

Hyllar välkänd duo

NÖJE: Konsert med Simon & Garfunkel Revival Band

Simon & Garfunkel Revival Band ger en konsert i Skövde den 31 oktober. De hedrar originalduon som i år firar 60 år med att spela deras mest välkända låtar.

Bandet består av Michel Frank på sång och gitarr, Guido Reuter på sång, fiol och piano och på scen har de även med sig musikerna Sebastian Fritzlar, Sven Lieser och Mirko Stum.

Firar 60 år

Bandet kommer i år att hedra originalduon, som firar 60 år, med att framföra deras välkända låtar som Scarborough Fair, Bright Eyes och klassiker som Bridge Over Troubled Water och Mrs. Robinson. De kommer även att framföra deras genombrottshit The Sound of Silence.

Bandets konserter har varit uppskattade av publiken och de har fått fina recensioner.

Originalduon

Originalduon Simon & Garfunkel bestod av sångarna Paul Simon och Art Garfunkel och var en amerikansk folk-rock-duo. Simon & Garfunkel kom att bli en av de populäraste grupperna på 1960-talet. Paul Simon var den som skrev låtarna som båda sjöng. Duon splittrades 1970 men har återförenats vid flera tillfällen.

Tisdag 31 oktober spelar Simon & Garfunkel Revival Band på Stadsteatern, Skövde Kulturhus.

Bandet består av Michel Frank på sång och gitarr, Guido Reuter på sång, fiol och piano och på scen har de även med sig musikerna Sebastian Fritzlar, Sven Lieser och Mirko Stum.

Firar 60 år

Bandet kommer i år att hedra originalduon, som firar 60 år, med att framföra deras välkända låtar som Scarborough Fair, Bright Eyes och klassiker som Bridge Over Troubled Water och Mrs. Robinson. De kommer även att framföra deras genombrottshit The Sound of Silence.

Bandets konserter har varit uppskattade av publiken och de har fått fina recensioner.

Originalduon

Originalduon Simon & Garfunkel bestod av sångarna Paul Simon och Art Garfunkel och var en amerikansk folk-rock-duo. Simon & Garfunkel kom att bli en av de populäraste grupperna på 1960-talet. Paul Simon var den som skrev låtarna som båda sjöng. Duon splittrades 1970 men har återförenats vid flera tillfällen.

Tisdag 31 oktober spelar Simon & Garfunkel Revival Band på Stadsteatern, Skövde Kulturhus.

  • Anneli Malm