02 nov 2017 14:25

02 nov 2017 14:25

Brassband till Kulturfabriken

SKÖVDE

På lördag den 4 november ger Uffes Blås Brassband en konsert på Kulturfabriken i Skövde.

Uffes Blås Brassband är ett brassband med runt 30 medlemmar från Västsverige bland annat från Skövde, Skara, Falköping, Hjo och Göteborg men även från Norge. Bandets dirigent är Andreas Kratz som vunnit SM både som trombonist och dirigent för Windcorp Brassband.

Ett av bandets mål är att delta i Svenska Brassbandsfestivalen i Värnamo som även är SM för brassband där bandet tävlar i elitdivisionen. Uffes Blås Brassband kommer bland annat att bjuda på deras tävlingstycken men även andra låtar som framförs av duktiga solister.

På programmet utlovas låtar som Pageantry, Thoughts of Love och The Water of Tyne.

Uffes Blås Brassband är ett brassband med runt 30 medlemmar från Västsverige bland annat från Skövde, Skara, Falköping, Hjo och Göteborg men även från Norge. Bandets dirigent är Andreas Kratz som vunnit SM både som trombonist och dirigent för Windcorp Brassband.

Ett av bandets mål är att delta i Svenska Brassbandsfestivalen i Värnamo som även är SM för brassband där bandet tävlar i elitdivisionen. Uffes Blås Brassband kommer bland annat att bjuda på deras tävlingstycken men även andra låtar som framförs av duktiga solister.

På programmet utlovas låtar som Pageantry, Thoughts of Love och The Water of Tyne.