20 dec 2017 13:35

20 dec 2017 13:35

Ken Ring på musikalisk resa

NÖJE: Rapparen kommer till stadsteatern i januari

Hiphop-artisten Ken Ring är ute på en lång ”musikalisk resa”. Den 17 januari kommer rappen till Skövde stadsteater.

Den nya turnén är en uppföljare till fjolårets succé med ”En akustisk resa” där Ken Ring gjorde avskalade akustiska spelningar på mindre platser. Nu heter turnén, som hade premiär den 8 december i Karlstad, ”En musikalisk resa” och den 17 januari står Ken Ring på stadsteaterns scen.

Ken Ring släppte i augusti sitt senaste album "En Kärlek”, som Skövdetjejen Nicole Touma från Idol 2016 medverkar på. Rapparen arbetar nu på att färdigställa uppföljaren till den akustiska skivan "AkustiKen". Inspirationen kom från hans senaste turné där han blev överväldigad av kärleken från publiken.

– Jag gick igenom något jag aldrig hade gjort förut, det var mitt livs absolut starkaste musikaliska resa. Det var verkligen med en speciell känsla jag klev upp på scenen, säger artisten i en pressrealase.

Den nya turnén är en uppföljare till fjolårets succé med ”En akustisk resa” där Ken Ring gjorde avskalade akustiska spelningar på mindre platser. Nu heter turnén, som hade premiär den 8 december i Karlstad, ”En musikalisk resa” och den 17 januari står Ken Ring på stadsteaterns scen.

Ken Ring släppte i augusti sitt senaste album "En Kärlek”, som Skövdetjejen Nicole Touma från Idol 2016 medverkar på. Rapparen arbetar nu på att färdigställa uppföljaren till den akustiska skivan "AkustiKen". Inspirationen kom från hans senaste turné där han blev överväldigad av kärleken från publiken.

– Jag gick igenom något jag aldrig hade gjort förut, det var mitt livs absolut starkaste musikaliska resa. Det var verkligen med en speciell känsla jag klev upp på scenen, säger artisten i en pressrealase.