10 jan 2018 13:42

10 jan 2018 13:42

Världspremiär visas på biograf Odeon

SKÖVDE

Invigningsfilmen på Göteborg Film Festival – ”Amatörer” – kommer även att visas på biograf Odeon i Skövde kulturhus.

Den 26 januari är det premiär för festivalen i Göteborg. För andra året i rad bjuder festivalen in biografer i länet att visa invigningsfilmen samtidigt som i Göteborg. Skövde är en av de cirka 30 kommuner tackat ja till erbjudandet.

Förutom världspremiären av den svenska invigningsfilmen ”Amatörer” kommer även ett urval av festivalens övriga filmer att visas på biograf Odeon i Skövde kulturhus.

– Vi är väldigt stolta över att vara en av de utvalda kommunerna som får möjlighet att visa filmer från Göteborg Film Festival. Det är ett viktigt led i att sprida kultur till många fler utanför storstaden, säger Katarina Strömgren Sandh, kultur- och fritidschef i Skövde kommun i ett pressmeddelande.

– Skövde Filmfestivalförening har en mycket stor del att detta evenemang kan genomföras, fortsätter Strömgren Sandh.

Göteborg Film Filmfestival pågår till 4 februari.

Den 26 januari är det premiär för festivalen i Göteborg. För andra året i rad bjuder festivalen in biografer i länet att visa invigningsfilmen samtidigt som i Göteborg. Skövde är en av de cirka 30 kommuner tackat ja till erbjudandet.

Förutom världspremiären av den svenska invigningsfilmen ”Amatörer” kommer även ett urval av festivalens övriga filmer att visas på biograf Odeon i Skövde kulturhus.

– Vi är väldigt stolta över att vara en av de utvalda kommunerna som får möjlighet att visa filmer från Göteborg Film Festival. Det är ett viktigt led i att sprida kultur till många fler utanför storstaden, säger Katarina Strömgren Sandh, kultur- och fritidschef i Skövde kommun i ett pressmeddelande.

– Skövde Filmfestivalförening har en mycket stor del att detta evenemang kan genomföras, fortsätter Strömgren Sandh.

Göteborg Film Filmfestival pågår till 4 februari.