22 maj 2018 13:29

22 maj 2018 13:30

Mike Perry på miniturné i sommar

NÖJE

Skövdebon Mike Perry är aktuell med ny musik. I sommar gör han dessutom tre Sverigespelningar varav en nära hemmaplan, i Ulricehamn på Uport musikweekend.

Dj:n Mike Perry, eller Mikael Persson som han egentligen heter, slog igenom med dunder och brak för två år sedan med ”The Ocean” som nu strömmats över en halv miljard gånger på Spotify – ett nästan osannolikt genombrott för en artist som var helt okänd för några år sedan och som lett till samarbeten med artister som Zara Larsson, Icona Pop och Miriam Bryant.

Han har även hunnit göra en remix på Ed Sheerans megahit ”Perfect”.

Under genombrottsåret uppträdde Mike Perry bland annat på Summerburst i både Göteborg och Stockholm (dit han återvände även under 2017) och efter det följde ett stort antal spelningar utomlands.

Förra året turnerade Perry ibland annat Norge, Belgien, Sydkorea och Tyskland.

Den tidigare Volvoarbetaren har även på senare tid etablerat sitt musikbolag MP Ton & Produktion AB, med fokus på musikproduktion och dj-verksamhet, på Gothia science park.

Under 2018 har Skövdebon släppt ny musik i form av låtarna ”Rocksteady” och ”California” som gjorts i samarbete med låtskrivarkollektivet DIMA och i sommar är fyra spelningar hittills planerade. Här ser du Mike Perry i Sverige och Norge i sommar: 13/6 Söderhamn, Schools out, 20/7 Härnösand, Härnösands Stadsfest, 4/8 Ulricehamn, Uport Musikweekend, 11/8 Fauske, Norge, Gatafestivalen.

Dj:n Mike Perry, eller Mikael Persson som han egentligen heter, slog igenom med dunder och brak för två år sedan med ”The Ocean” som nu strömmats över en halv miljard gånger på Spotify – ett nästan osannolikt genombrott för en artist som var helt okänd för några år sedan och som lett till samarbeten med artister som Zara Larsson, Icona Pop och Miriam Bryant.

Han har även hunnit göra en remix på Ed Sheerans megahit ”Perfect”.

Under genombrottsåret uppträdde Mike Perry bland annat på Summerburst i både Göteborg och Stockholm (dit han återvände även under 2017) och efter det följde ett stort antal spelningar utomlands.

Förra året turnerade Perry ibland annat Norge, Belgien, Sydkorea och Tyskland.

Den tidigare Volvoarbetaren har även på senare tid etablerat sitt musikbolag MP Ton & Produktion AB, med fokus på musikproduktion och dj-verksamhet, på Gothia science park.

Under 2018 har Skövdebon släppt ny musik i form av låtarna ”Rocksteady” och ”California” som gjorts i samarbete med låtskrivarkollektivet DIMA och i sommar är fyra spelningar hittills planerade. Här ser du Mike Perry i Sverige och Norge i sommar: 13/6 Söderhamn, Schools out, 20/7 Härnösand, Härnösands Stadsfest, 4/8 Ulricehamn, Uport Musikweekend, 11/8 Fauske, Norge, Gatafestivalen.