14 sep 2018 09:29

14 sep 2018 09:29

Björn och Benny hyllas på första Lördagskonserten

SKÖVDE

Sånger från Duvemåla hage - en hyllning till Björn och Benny. Så heter Lördagskonserten som inleder höstens serie på Göteborgsoperans Skövdescen den 15 september.

Då sjunger och berättar musikalartisterna Jacob Andréas och Josefine Isaksson om Benny Andersson och Björn Ulveaus musikaliska verk.

Tillsammans med pianisten Mats Sköldberg framför de sånger från bland annat Chess, Benny Anderssons Orkester, Hjälp sökes och Kristina från Duvemåla. Jacob och Josefine spelade Karl-Oskar och Kristina vid ett flertal tillfällen då Kristina från Duvemåla sattes upp på Göteborgsoperan.

Jacob Andréas har medverkat i GöteborgsOperans uppsättningar av Hair, Crazy For You och i höst i Ringaren Från Notre Dame. Josefine Isaksson har setts i bland annat Les Miserables, Godspell och A Little Night Music.

Då sjunger och berättar musikalartisterna Jacob Andréas och Josefine Isaksson om Benny Andersson och Björn Ulveaus musikaliska verk.

Tillsammans med pianisten Mats Sköldberg framför de sånger från bland annat Chess, Benny Anderssons Orkester, Hjälp sökes och Kristina från Duvemåla. Jacob och Josefine spelade Karl-Oskar och Kristina vid ett flertal tillfällen då Kristina från Duvemåla sattes upp på Göteborgsoperan.

Jacob Andréas har medverkat i GöteborgsOperans uppsättningar av Hair, Crazy For You och i höst i Ringaren Från Notre Dame. Josefine Isaksson har setts i bland annat Les Miserables, Godspell och A Little Night Music.