03 okt 2014 09:31

16 dec 2015 09:35

Identiskt mord med tio års mellanrum

Himlen är alltid högre
Jonas Moström
Lind & Co

Nathalie Svensson är psykiatriker och medlem i rikskriminalens gärningsmannaprofilgrupp. Hon är nyseparerad från sin man Håkan, har gemensam vårdnad om de två barnen Gabriel och Tea, har även skaffat sig en övernattningslägenhet där hon kan leva ett annat liv än det som mamma i Uppsala.

För tio år sedan sällskapade hon med Adam, som var en grävande journalist, han blev mördad och fallet fick aldrig någon lösning.

Nu när hon är skild så träffar hon olika män. En dag får hon ett sms från Rickard Ekengård, som hon är tillfälligt bekant med, han vill ses igen och de bestämmer träff. När hon kommer fram blir även han brutalt mördad på samma sätt om Adam, skjuten vid en fontän.

Nathalie blir indragen i en otäck historia och hon anar att det finns ett samband mellan de två morden. Det här är den första boken i serien om Nathalie Svensson, den är spännande, en riktig bladvändare.

Nathalie Svensson är psykiatriker och medlem i rikskriminalens gärningsmannaprofilgrupp. Hon är nyseparerad från sin man Håkan, har gemensam vårdnad om de två barnen Gabriel och Tea, har även skaffat sig en övernattningslägenhet där hon kan leva ett annat liv än det som mamma i Uppsala.

För tio år sedan sällskapade hon med Adam, som var en grävande journalist, han blev mördad och fallet fick aldrig någon lösning.

Nu när hon är skild så träffar hon olika män. En dag får hon ett sms från Rickard Ekengård, som hon är tillfälligt bekant med, han vill ses igen och de bestämmer träff. När hon kommer fram blir även han brutalt mördad på samma sätt om Adam, skjuten vid en fontän.

Nathalie blir indragen i en otäck historia och hon anar att det finns ett samband mellan de två morden. Det här är den första boken i serien om Nathalie Svensson, den är spännande, en riktig bladvändare.

  • Yvonne Keymer