03 okt 2014 09:32

16 dec 2015 09:32

Ingrids lek med pappa

Ingrid och pappa
Katerina Janouch och Mervi Lindman
Bonnier Carlsen

I den här nionde upplagan av historierna om Ingrid får vi följa med den lilla tjejen på hennes äventyr med pappa som innehåller allt ifrån att handla mat till att, i sann Ingrid- anda, låta fantasin ta oss iväg till andra platser i leken.

Det här är en nyutgåva, boken gavs ut 2008, och den fjärde Ingrid-boken i den så kallade Ekorrserien och den följer samma stuk som tidigare böcker med roliga illustrationer av Mervi Lindman och Katerina Janouchs, visserligen något svårlästa men enkla språk.

Boken är passande också då treåringen hemma i tidigare upplagor undrat just var pappa håller hus...

I den här nionde upplagan av historierna om Ingrid får vi följa med den lilla tjejen på hennes äventyr med pappa som innehåller allt ifrån att handla mat till att, i sann Ingrid- anda, låta fantasin ta oss iväg till andra platser i leken.

Det här är en nyutgåva, boken gavs ut 2008, och den fjärde Ingrid-boken i den så kallade Ekorrserien och den följer samma stuk som tidigare böcker med roliga illustrationer av Mervi Lindman och Katerina Janouchs, visserligen något svårlästa men enkla språk.

Boken är passande också då treåringen hemma i tidigare upplagor undrat just var pappa håller hus...