11 nov 2014 20:12

16 dec 2015 09:27

Spänningshistoria för kattälskare

ÖGA FÖR ÖSA TASS FÖR TASS
Maria Ernestam
Forum

Sara och Björn har bott med sin katt i en lägenhet i Malmö. Nu har de köpt ett hus på landet som de har renoverat, men de kan inte ens tänka sig vad som väntar. De hoppas att katten ska få ströva fritt i området. Första kvällen kommer grannparet förbi med kaffe och kaka, de är också kattägare och det gör att de med ens får kontakt och de har även andra intressen ihop.<br/>Men så förändras allt. Grannens hankatt är inte den gulliga katten utan ett stridbart djur som försvarar sitt revir och det gör att deras egen katt till slut inte vågar gå ut, samtidigt upptäcker Sara att det förut har förekommit osämja bland grannarna i området. I den här boken är det inte slutet gott allting gott utan tar omväntad vändning.<br/>Boken en kort spänningshistoria för alla som älskar katter men vet att de inte går att styra.

Sara och Björn har bott med sin katt i en lägenhet i Malmö. Nu har de köpt ett hus på landet som de har renoverat, men de kan inte ens tänka sig vad som väntar. De hoppas att katten ska få ströva fritt i området. Första kvällen kommer grannparet förbi med kaffe och kaka, de är också kattägare och det gör att de med ens får kontakt och de har även andra intressen ihop.<br/>Men så förändras allt. Grannens hankatt är inte den gulliga katten utan ett stridbart djur som försvarar sitt revir och det gör att deras egen katt till slut inte vågar gå ut, samtidigt upptäcker Sara att det förut har förekommit osämja bland grannarna i området. I den här boken är det inte slutet gott allting gott utan tar omväntad vändning.<br/>Boken en kort spänningshistoria för alla som älskar katter men vet att de inte går att styra.

  • Yvonne Keymer