16 nov 2014 19:57

16 dec 2015 09:26

Julfirande i Ingridanda

Ingrid och Ivar firar jul
Katerina Janouch & Mervi Lindman
Bonnier Carlsen

Den populära Ingrid har fått sällskap av Ivar och i den här tredje boken om den lekfulla duon handlar det tidspassande nog om att fira jul.

I sedvanligt roliga illustrationer slår barnen in hemliga julklappar, hämtar gran och granris, kokar julgröt och pyntar som sig bör. Allt i sann Ingridanda och du som läst böckerna sedan tidigare känner snabbt igen dig, både i text och bildspråk.

Den populära Ingrid har fått sällskap av Ivar och i den här tredje boken om den lekfulla duon handlar det tidspassande nog om att fira jul.

I sedvanligt roliga illustrationer slår barnen in hemliga julklappar, hämtar gran och granris, kokar julgröt och pyntar som sig bör. Allt i sann Ingridanda och du som läst böckerna sedan tidigare känner snabbt igen dig, både i text och bildspråk.