09 jun 2015 06:00

17 jun 2015 14:17

Klassiska sagor i härlig design

BARN

Klassiska godnattsagor

Illustrerade av Richard Johnson

Bokförlaget Känguru, ett imprint till Lind & Co

Sagostunder blir det sällan för många av och som småbarnsförälder läser du, i regel, otroligt många sagor och berättelser för dina barn. Här har vi en härlig utgåva med några av de mest populära sagorna samlade i en och samma pärm, sammansatt av redaktör Felicity Brooks och elegant illustrerat av Richard Johnson.

Sagor som Prinsessan på ärten, Rödluvan, Guldlock och de tre björnarna samt Haren och sköldpaddan är välkända berättelser som alla rymmer i boken och bidrar till en mysig sagostund med barnet, oavsett om det är vid läggning eller någon annan väl vald, oftast av barnet, tidpunkt.

Den här upplagan gavs ut för första gången under 2014 och finns nu i de svenska bokhyllorna och är givetvis en perfekt present, vid exempelvis dop.

Sagostunder blir det sällan för många av och som småbarnsförälder läser du, i regel, otroligt många sagor och berättelser för dina barn. Här har vi en härlig utgåva med några av de mest populära sagorna samlade i en och samma pärm, sammansatt av redaktör Felicity Brooks och elegant illustrerat av Richard Johnson.

Sagor som Prinsessan på ärten, Rödluvan, Guldlock och de tre björnarna samt Haren och sköldpaddan är välkända berättelser som alla rymmer i boken och bidrar till en mysig sagostund med barnet, oavsett om det är vid läggning eller någon annan väl vald, oftast av barnet, tidpunkt.

Den här upplagan gavs ut för första gången under 2014 och finns nu i de svenska bokhyllorna och är givetvis en perfekt present, vid exempelvis dop.

  • Daniel Olausson