10 jul 2015 13:35

10 jul 2015 15:25

Silfverbielke följer planen

Alf Ehn

Hämnaren

Butler &

Öhrlund

Lind&Co

Böckerna och mördaren och psykopaten Christopher Silfverbielke brukar vara skruvade men en befriande känns som en befriande drift med hela genren. ”Hämnaren” fortsätter i samma spår. Silfverbielke, som mördat och manipulerat sig fram till en riksdagsplats samt en topposition i Kristdemokraterna, fortsätter att följa sin plan som till slut ske ge honom den fullständiga hämnden och upprättelsen.

Vägen dit är följd av hemska dåd och Silfverbielke inleder med att ta över partiledarsysslan i KD. Han fortsätter att sexuellt kvinnor och mörda de som är hot mot planen, men allt följer inte ritningarna. Vändingen lyfter boken, som annars känns lite tjatig.

I bakgrunden finns polisen Jacob Colt, som en gång för alla vill göra upp med Silfverbielke, mannen som krossade hans familj.

Hämnden är nära.

Böckerna och mördaren och psykopaten Christopher Silfverbielke brukar vara skruvade men en befriande känns som en befriande drift med hela genren. ”Hämnaren” fortsätter i samma spår. Silfverbielke, som mördat och manipulerat sig fram till en riksdagsplats samt en topposition i Kristdemokraterna, fortsätter att följa sin plan som till slut ske ge honom den fullständiga hämnden och upprättelsen.

Vägen dit är följd av hemska dåd och Silfverbielke inleder med att ta över partiledarsysslan i KD. Han fortsätter att sexuellt kvinnor och mörda de som är hot mot planen, men allt följer inte ritningarna. Vändingen lyfter boken, som annars känns lite tjatig.

I bakgrunden finns polisen Jacob Colt, som en gång för alla vill göra upp med Silfverbielke, mannen som krossade hans familj.

Hämnden är nära.