04 aug 2015 15:10

04 aug 2015 15:11

Inte alltid lätt att hinna i tid

BARN

Koko och Bosse hinner inte
Lisen Adbåge
Natur & kultur

Koko och Bosse har tänkt åka till stranden för att ha en mysig dag, men det gäller att skynda sig för att hinna med bussen. Det är mycket som dyker upp på vägen och framför allt kommer Koko på många andra saker som man kan hitta på. Bosse blir allt mer stressad och frågan är om de ska hinna.

Som förälder känner man definitivt igen sig i Lisen Adbåges berättelse. Att packa ihop och komma i väg till stranden är inte alltid det lättaste och det blir gärna stressigt.

Det här är Adbåges tredje bok i serien om Koko och Bosse och det är både roligt och spännande att följa deras äventyr – inte minst på grund av de färggranna och fina illustrationerna. De gör boken stimulerande för barnet där bilderna i boken är minst lika viktiga som berättelsen i sig.

Koko och Bosse hinner inte är en lättläst bok som passar bra i många sammanhang.

Koko och Bosse har tänkt åka till stranden för att ha en mysig dag, men det gäller att skynda sig för att hinna med bussen. Det är mycket som dyker upp på vägen och framför allt kommer Koko på många andra saker som man kan hitta på. Bosse blir allt mer stressad och frågan är om de ska hinna.

Som förälder känner man definitivt igen sig i Lisen Adbåges berättelse. Att packa ihop och komma i väg till stranden är inte alltid det lättaste och det blir gärna stressigt.

Det här är Adbåges tredje bok i serien om Koko och Bosse och det är både roligt och spännande att följa deras äventyr – inte minst på grund av de färggranna och fina illustrationerna. De gör boken stimulerande för barnet där bilderna i boken är minst lika viktiga som berättelsen i sig.

Koko och Bosse hinner inte är en lättläst bok som passar bra i många sammanhang.

  • Johan Espefält