21 aug 2015 21:08

21 aug 2015 21:08

Guide till Det stora äpplet

RESEGUIDE

Mitt New York

Mia Gahne

Karavan

En resa till New York är aldrig fel och en ny guidebok är heller aldrig fel eftersom staden, precis som alla andra städer, förändras. Inte allt naturligtvis. Men exempelvis restauranger, caféer och butiker.

Den här guideboken kommer jag garanterat att ta med mig vid mitt nästa besök. Den har ett smidigt format, och korta, koncisa, lättlästa, underhållande och lagom många texter om sevärdheter, matställen och shopping.

Var hittar man den bästa sushin i Tribeca, vilka platser i The Village är kända från tv och var finns den bästa shoppingen i Meatpacking district?

Allt är uppdelat efter stadens olika delar och varje kapitel inleds med en kort text. Samtliga texter i boken känns mycket personliga och även det bidrar till en bra läsupplevelse. Till och med hemma i soffan i Skövde.

En resa till New York är aldrig fel och en ny guidebok är heller aldrig fel eftersom staden, precis som alla andra städer, förändras. Inte allt naturligtvis. Men exempelvis restauranger, caféer och butiker.

Den här guideboken kommer jag garanterat att ta med mig vid mitt nästa besök. Den har ett smidigt format, och korta, koncisa, lättlästa, underhållande och lagom många texter om sevärdheter, matställen och shopping.

Var hittar man den bästa sushin i Tribeca, vilka platser i The Village är kända från tv och var finns den bästa shoppingen i Meatpacking district?

Allt är uppdelat efter stadens olika delar och varje kapitel inleds med en kort text. Samtliga texter i boken känns mycket personliga och även det bidrar till en bra läsupplevelse. Till och med hemma i soffan i Skövde.

  • Anna Warner