11 dec 2015 14:38

16 dec 2015 09:19

Populära krönikor

KRÖNIKOR SLA HAR LÄST

Godmorgon 2016
Staffan Ander
Nya Wermlands-Tidningen

Chefredaktören Staffan Anders åttonde bok innehåller 50-talet av hans populära lördagskrönikor i Nya Wermlands-Tidningen.

En rad frågor får sitt svar, bland annat varför herr Ågren heter just så. I en annan krönika ägnar sig Staffan Ander åt ”Konsten att vara snäll”. Här trycker Staffan Ander på att det är viktigt att vara öppen för nya idéer, att göra lite tvärtom, att tänka utanför boxen.

Men vad vore en bok utan Staffan Anders älskade katter? Här blir inte läsaren besviken. Sover katter räv? är titeln på en av kattkrönikorna. Här berättas om de båda katterna som kan utesluta viktiga ljud och till synes sova djupt, men som genast är på språng om kylskåpsdörren öppnas, om det så är mitt i natten.

Omslagsbilden har gjorts av konstnären Lennart Jirlow.

Chefredaktören Staffan Anders åttonde bok innehåller 50-talet av hans populära lördagskrönikor i Nya Wermlands-Tidningen.

En rad frågor får sitt svar, bland annat varför herr Ågren heter just så. I en annan krönika ägnar sig Staffan Ander åt ”Konsten att vara snäll”. Här trycker Staffan Ander på att det är viktigt att vara öppen för nya idéer, att göra lite tvärtom, att tänka utanför boxen.

Men vad vore en bok utan Staffan Anders älskade katter? Här blir inte läsaren besviken. Sover katter räv? är titeln på en av kattkrönikorna. Här berättas om de båda katterna som kan utesluta viktiga ljud och till synes sova djupt, men som genast är på språng om kylskåpsdörren öppnas, om det så är mitt i natten.

Omslagsbilden har gjorts av konstnären Lennart Jirlow.

  • Peter Henriksson