21 sep 2016 06:00

21 sep 2016 06:00

Skrattar gott åt sitt eget skrå

HUMOR LÄST: Anna Warner

Nu är toan i Tierp invigd
David Batra
Forum

Det är extra kul när man får skratta åt sig själv, eller i varje fall sitt eget skrå.

David Batra har nu gett ut sin femte bok till vilken han har samlat material länge. Under flera år har han klippt ut rubriker och kortare nyhetstexter som han har gjort standup-nummer av. Nu finns många av klippen samlade i boken ”Nu är toan i Tierp invigd”.

Här finns rubriker såsom ”Polisanmäler hård duschstråle”, ”Papperslapp brann i Nässjö” och ”Enkel förklaring på gödsellukten” där reportern på Skånska dagbladet förklarar för läsarna att anledningen till lukten var att lantbrukarna hade gödslat på åkrarna. Tyvärr finns inte SLA representerat i boken, men väl flera av våra systertidningar såsom Enköpings-posten, Nya Wermlands-tidningen och Mariestads-tidningen, den senare med underbara ”Jobbig förändring när jorden går under”.

Det är extra kul när man får skratta åt sig själv, eller i varje fall sitt eget skrå.

David Batra har nu gett ut sin femte bok till vilken han har samlat material länge. Under flera år har han klippt ut rubriker och kortare nyhetstexter som han har gjort standup-nummer av. Nu finns många av klippen samlade i boken ”Nu är toan i Tierp invigd”.

Här finns rubriker såsom ”Polisanmäler hård duschstråle”, ”Papperslapp brann i Nässjö” och ”Enkel förklaring på gödsellukten” där reportern på Skånska dagbladet förklarar för läsarna att anledningen till lukten var att lantbrukarna hade gödslat på åkrarna. Tyvärr finns inte SLA representerat i boken, men väl flera av våra systertidningar såsom Enköpings-posten, Nya Wermlands-tidningen och Mariestads-tidningen, den senare med underbara ”Jobbig förändring när jorden går under”.