17 nov 2016 14:52

17 nov 2016 15:38

Mördarjakt i heta Bangkok

DECKARE

Djävulsdoften
Mons Kallentoft
Forum

Kriminalinspektör Malin Fors lämnar Linköping efter att hennes liv på nytt rasat fort och djupt. Hon erbjuds ett vikariat som sambandsofficer i Bangkok – hon ser det som en sista chans att få ordning på den personliga krisen. kanske hade hon i alla fall hoppats på det, men snart inleds en händelsekedja som driver henne än djupare ner i helvetet.

När en svensk kvinna hittas brutalt mördad ger hon sig in i fallet men upptäcker snart att det kommer nära henne, och det handlar inte bara om det vanliga engagemanget i arbetet, utan farligt nära henne själv. Snart är mordoffren fler.

Mons Kallentoft kan som ingen annan bygga upp en spänning som gör att man fortsätter att läsa även om man bestämt att det är dags att sova. Och har man varit i Bangkok känner man verkligen igen pulsen, svetten och stöket. Härligt!

Kriminalinspektör Malin Fors lämnar Linköping efter att hennes liv på nytt rasat fort och djupt. Hon erbjuds ett vikariat som sambandsofficer i Bangkok – hon ser det som en sista chans att få ordning på den personliga krisen. kanske hade hon i alla fall hoppats på det, men snart inleds en händelsekedja som driver henne än djupare ner i helvetet.

När en svensk kvinna hittas brutalt mördad ger hon sig in i fallet men upptäcker snart att det kommer nära henne, och det handlar inte bara om det vanliga engagemanget i arbetet, utan farligt nära henne själv. Snart är mordoffren fler.

Mons Kallentoft kan som ingen annan bygga upp en spänning som gör att man fortsätter att läsa även om man bestämt att det är dags att sova. Och har man varit i Bangkok känner man verkligen igen pulsen, svetten och stöket. Härligt!

  • Lena Jonsson