30 dec 2016 06:00

30 dec 2016 06:00

Iskall mördare gäckar polisen

DECKARE LÄST: Alf Ehn

Arton grader minus
Stefan Ahnhem
Forum

En bil kör över kajkanten i Helsingborgs hamn. Det visar sig att föraren varit död i två månader och varit nedfryst. Fallet hamnar hos kriminalen och Fabian Risk med kollegor börjar söka efter sanningen och inser snart att de jagar en iskall och cynisk mördare.

Samtidigt sker brutala och dödsbringande misshandelsfall i Helsingör. De spelas in och läggs ut på internet. Dunja Hougaard, som har degraderats till ordningspolis, kan inte hålla sig från fallet. Spåren leder snart till andra sidan sundet.

Ahnhems tredje bok om Fabian Risk, vars familj håller på att falla i sär, bjuder på spännande läsning. Den mörka berättelsen om jakten på mördarna är intensiv och välskriven. Tempot är högt, boken är en bladvändare och bjuder på en frestande ingång till nästa bok i serien.

En bil kör över kajkanten i Helsingborgs hamn. Det visar sig att föraren varit död i två månader och varit nedfryst. Fallet hamnar hos kriminalen och Fabian Risk med kollegor börjar söka efter sanningen och inser snart att de jagar en iskall och cynisk mördare.

Samtidigt sker brutala och dödsbringande misshandelsfall i Helsingör. De spelas in och läggs ut på internet. Dunja Hougaard, som har degraderats till ordningspolis, kan inte hålla sig från fallet. Spåren leder snart till andra sidan sundet.

Ahnhems tredje bok om Fabian Risk, vars familj håller på att falla i sär, bjuder på spännande läsning. Den mörka berättelsen om jakten på mördarna är intensiv och välskriven. Tempot är högt, boken är en bladvändare och bjuder på en frestande ingång till nästa bok i serien.