10 maj 2018 16:56

10 maj 2018 16:56

Tips och råd om kallprat

FAKTA BOKRECENSIONJohan Espefält

Och bilen går bra?
Niklas Källner
Bonnier fakta

Att samtala med andra människor är en stor del i vardagen för de flesta och emellanåt hamnar man i situationer där man ska snacka med någon man aldrig pratat med förut eller där konversationen kanske inte flyter så smidigt som man hade önskat. Vem känner inte igen sig i den där pinsamma och obehagliga tystnaden som uppstår när man inte har något att prata om?

Det är då kallpratet är bra att ta till och i den här boken ger Niklas Källner tips och råd när det gäller att komma i gång och få flyt i småpratet. Förutom många konkreta råd om hur man får till kallpratet och vad man ska undvika att samtala om så innehåller boken även flera olika anekdoter som ger ytterligare dimensioner till kallpratet.

Och bilen går bra? är en lättsam och intressant bok som är väl värd att läsa om man vill vässa sitt kallprat.

Att samtala med andra människor är en stor del i vardagen för de flesta och emellanåt hamnar man i situationer där man ska snacka med någon man aldrig pratat med förut eller där konversationen kanske inte flyter så smidigt som man hade önskat. Vem känner inte igen sig i den där pinsamma och obehagliga tystnaden som uppstår när man inte har något att prata om?

Det är då kallpratet är bra att ta till och i den här boken ger Niklas Källner tips och råd när det gäller att komma i gång och få flyt i småpratet. Förutom många konkreta råd om hur man får till kallpratet och vad man ska undvika att samtala om så innehåller boken även flera olika anekdoter som ger ytterligare dimensioner till kallpratet.

Och bilen går bra? är en lättsam och intressant bok som är väl värd att läsa om man vill vässa sitt kallprat.