24 sep 2014 16:29

23 jan 2015 15:50

Wigh avstår regionuppdrag

Sverigedemokraten Hanna Wigh, Falköping, är invald i riksdagen, kommunfullmäktige och regionfullmäktige.

Hanna Wigh var innan valet tveksam om hon skulle med allt och nu lutar det åt att hon avstår ett av uppdragen.

– Jag har pratat med mina fullmäktigekamrater i regionen. Mina tankar går nu på att lämna in ett gäng motioner och sen avsäga mig platsen så det kommer någon som har mer tid, säger Wigh till SR Skaraborg.

Hanna Wigh var innan valet tveksam om hon skulle med allt och nu lutar det åt att hon avstår ett av uppdragen.

– Jag har pratat med mina fullmäktigekamrater i regionen. Mina tankar går nu på att lämna in ett gäng motioner och sen avsäga mig platsen så det kommer någon som har mer tid, säger Wigh till SR Skaraborg.