22 dec 2014 15:58

23 jan 2015 15:17

Fler dagar med sjukpenning

FÖRSÄKRINGSKASSAN

Sjukpenningtalet, som i princip anger utbetalda sjukpenningdagar per antalet registrerade försäkrade, har stigit i Skaraborg, enligt statistik från Försäkringskassan. Under november var snittet bland Skaraborgs kommuner 11,4 dagar vilket innebar en ökning med 1,1 dag jämfört med noteringen för ett år sedan.

Tidaholm hade den högsta noteringen i Skaraborg med 14,3, männen hade 10,0 och kvinnorna 18,9 dagar.

Sjukpenningtalet, som i princip anger utbetalda sjukpenningdagar per antalet registrerade försäkrade, har stigit i Skaraborg, enligt statistik från Försäkringskassan. Under november var snittet bland Skaraborgs kommuner 11,4 dagar vilket innebar en ökning med 1,1 dag jämfört med noteringen för ett år sedan.

Tidaholm hade den högsta noteringen i Skaraborg med 14,3, männen hade 10,0 och kvinnorna 18,9 dagar.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.