22 dec 2014 08:12

23 jan 2015 15:17

Hemliga samtal för att undvika nyval

SVT uppger under måndagsmorgonen att hemliga samtal nu förs mellan regeringen och Alliansen. Detta i syfte att undvika nyval i mars.

- Sedan ett par dagar tillbaka förekommer samtal, men inte på partiledarnivå. Från regeringens sida är det ytterst finansminister Magdalena Andersson och från allianspartierna deltar bland annat ett par av deras ekonomiskpolitiska talespersoner, säger Kerstin Holm, SVTs reporter.

SVT uppger under måndagsmorgonen att hemliga samtal nu förs mellan regeringen och Alliansen. Detta i syfte att undvika nyval i mars.

- Sedan ett par dagar tillbaka förekommer samtal, men inte på partiledarnivå. Från regeringens sida är det ytterst finansminister Magdalena Andersson och från allianspartierna deltar bland annat ett par av deras ekonomiskpolitiska talespersoner, säger Kerstin Holm, SVTs reporter.