22 jan 2015 08:43

23 jan 2015 15:18

Minibuss i trafikolycka

Ett larm som kom in till SOS-alarm vid 08.15-tidenpå torsdagsmorgonen gjorde gällande att en minibuss hade kört in i och satt fast i ett vajerräcke på riksväg 26. Bussen hade färdats från Skövde i riktning mot Falköping och olyckan skedde enligt LKC innan Skultorpstunneln, strax utanför Skövde. Det var under en begränsad tid dålig framkomlighet i trafiken då arbete genomfördes för att få loss bussen. Inga personskador har rapporterats och det är oklart vad som har orsakat olycken.

Ett larm som kom in till SOS-alarm vid 08.15-tidenpå torsdagsmorgonen gjorde gällande att en minibuss hade kört in i och satt fast i ett vajerräcke på riksväg 26. Bussen hade färdats från Skövde i riktning mot Falköping och olyckan skedde enligt LKC innan Skultorpstunneln, strax utanför Skövde. Det var under en begränsad tid dålig framkomlighet i trafiken då arbete genomfördes för att få loss bussen. Inga personskador har rapporterats och det är oklart vad som har orsakat olycken.