02 feb 2015 06:00

02 feb 2015 06:00

Fördröjd operation

IVO-BESLUT

En patient sökte vård på akuten vid Skaraborgs sjukhus i Skövde för magsmärtor. Patienten, var febrig, kräktes och var illamående, undersöktes, fick smärtlindring, blev bättre och blev hemskickad på morgonen. Strax före lunch åkte patienten till akuten i Lidköping. Febern hade stigit och det togs beslut om operation av blindtarmen.

Ärendet anmäldes till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, men Skas fick ingen kritik och ärendet avslutas.

En patient sökte vård på akuten vid Skaraborgs sjukhus i Skövde för magsmärtor. Patienten, var febrig, kräktes och var illamående, undersöktes, fick smärtlindring, blev bättre och blev hemskickad på morgonen. Strax före lunch åkte patienten till akuten i Lidköping. Febern hade stigit och det togs beslut om operation av blindtarmen.

Ärendet anmäldes till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, men Skas fick ingen kritik och ärendet avslutas.