02 feb 2015 07:47

02 feb 2015 21:37

Förseningar i tågtrafiken

UPPDATERAD(kl 14.27). I dag på morgonen var det ett elfel i Falköping - nu är det ett spårfel i Lerum som sinkar tågtrafiken på Västra Stambanan.

Problemet kommer enligt Trafikverket att bestå hela trafikdygnet.  All tågtrafik på sträckan drabbas och problemet kan även påverka anslutande tåg på sträckorna Herrljunga mot Mariestad och Falköping mot Nässjö. Tåg vidare norrut mot Skövde och Stockholm kan också drabbas av förseningar.

Under natten till tisdagen hoppas man kunna laga fixa felet.

 

 

 

Problemet kommer enligt Trafikverket att bestå hela trafikdygnet.  All tågtrafik på sträckan drabbas och problemet kan även påverka anslutande tåg på sträckorna Herrljunga mot Mariestad och Falköping mot Nässjö. Tåg vidare norrut mot Skövde och Stockholm kan också drabbas av förseningar.

Under natten till tisdagen hoppas man kunna laga fixa felet.