04 feb 2015 09:47

04 feb 2015 09:48

Företagshälsan får en ny chef

REGIONEN

Mirko Ivanovic blir ny chef för förvaltningen hälsan och stressmedicin. Han kommer närmast från privata Bräcke diakoni där han bland annat har ansvaret för sex vårdcentraler. Han har även jobbat under tio år med företagshälsovård hos Previa.

Hälsan och stressmedicin bedriver företagshälsovård för regionens förvaltningar och bolag. Förvaltningen ska även arbeta med forskning och kunskapsspridning för att motverka ogynnsam stress och stressrelaterade ohälsa.

Mirko Ivanovic blir ny chef för förvaltningen hälsan och stressmedicin. Han kommer närmast från privata Bräcke diakoni där han bland annat har ansvaret för sex vårdcentraler. Han har även jobbat under tio år med företagshälsovård hos Previa.

Hälsan och stressmedicin bedriver företagshälsovård för regionens förvaltningar och bolag. Förvaltningen ska även arbeta med forskning och kunskapsspridning för att motverka ogynnsam stress och stressrelaterade ohälsa.