13 feb 2015 19:41

13 feb 2015 19:49

Vårdguiden i nöjdtopp

1177 Vårdguiden i Västra Götaland får höga betyg i den senaste nöjd-kund-indexmätningen, NKI.

Västra Götaland, Dalarna och Jämtland hamnar på en delad förstaplats med ett index på 82. Allt över 74 tolkas som ”mycket nöjda användare”. 7 710 personer var med och svarade på enkätundersökningen. Kvinnor och yngre personer tillhör de mest nöjda. Just det faktum att det går att lita på informationen på 1177.se och att den känns aktuell och uppdaterad, får toppbetyg av användarna.

– Vi är jättestolta över de fina resultaten. Att den regionala delen av webbplatsen 1177.se lägger sig på delad förstaplats visar att den har en väldigt hög trovärdighet., säger Västra Götalandsregionens hälso- och sjukvårdsdirektör Ann Söderström i ett pressmeddelande.

Västra Götaland, Dalarna och Jämtland hamnar på en delad förstaplats med ett index på 82. Allt över 74 tolkas som ”mycket nöjda användare”. 7 710 personer var med och svarade på enkätundersökningen. Kvinnor och yngre personer tillhör de mest nöjda. Just det faktum att det går att lita på informationen på 1177.se och att den känns aktuell och uppdaterad, får toppbetyg av användarna.

– Vi är jättestolta över de fina resultaten. Att den regionala delen av webbplatsen 1177.se lägger sig på delad förstaplats visar att den har en väldigt hög trovärdighet., säger Västra Götalandsregionens hälso- och sjukvårdsdirektör Ann Söderström i ett pressmeddelande.