18 feb 2015 15:37

18 feb 2015 15:37

Ny chef för kultur i väst

KULTUR

Magnus Bäckström blir ny chef för Kultur i väst, som är en kulturförvaltning inom regionen. Han har varit tillförordnad chef sedan 2014 men tillträder som chef den 1 mars. Bäckström har varit vd och konstnärlig ledare för Uppsala Konsert och kongress, samt jobbat vid Gävle Konserthus.

– Vi får vi en rutinerad förvaltningschef som står stadigt med fötterna i kulturmyllan, säger regionens kulturchef, Staffan Rydén, i ett pressmeddelande.

Magnus Bäckström blir ny chef för Kultur i väst, som är en kulturförvaltning inom regionen. Han har varit tillförordnad chef sedan 2014 men tillträder som chef den 1 mars. Bäckström har varit vd och konstnärlig ledare för Uppsala Konsert och kongress, samt jobbat vid Gävle Konserthus.

– Vi får vi en rutinerad förvaltningschef som står stadigt med fötterna i kulturmyllan, säger regionens kulturchef, Staffan Rydén, i ett pressmeddelande.