23 mar 2015 18:57

23 mar 2015 18:57

Knivrån mot frisörsalong

En frisörsalong på Skaraborgsgatan i Skara utsattes för en beväpnat rån vid 17.30-tiden på måndagskvällen.

Innehavaren stod och klippte en kund när två män rusade in och hotade innehavaren med kniv. De tilltvingade sig pengar samt mobiltelefoner och försvann sedan från platsen i en högerstyrd bil, uppger polisen.

Polisen är på plats i området och söker efter rånarna.

 

En frisörsalong på Skaraborgsgatan i Skara utsattes för en beväpnat rån vid 17.30-tiden på måndagskvällen.

Innehavaren stod och klippte en kund när två män rusade in och hotade innehavaren med kniv. De tilltvingade sig pengar samt mobiltelefoner och försvann sedan från platsen i en högerstyrd bil, uppger polisen.

Polisen är på plats i området och söker efter rånarna.