10 apr 2015 13:33

10 apr 2015 13:33

Ny chef för intensiven

SKAS

Cecilia Andersson efterträder Mary-Ann Liivrand som chef för anestesi, operation och intensivvårdsavdelningen på Skaraborgs sjukhus. Andersson har jobbat på Skas under 20 år och är just nu medicinteknisk chef och samordnare av informationsteknik. Hon tar över ansvaret 15 augusti.

Produktionsstyrning är en viktig del av arbetet.

– Kompetensförsörjning och bemanning är fortsatt prioriterade utmaningar, säger hon i ett pressmeddelande.

Cecilia Andersson efterträder Mary-Ann Liivrand som chef för anestesi, operation och intensivvårdsavdelningen på Skaraborgs sjukhus. Andersson har jobbat på Skas under 20 år och är just nu medicinteknisk chef och samordnare av informationsteknik. Hon tar över ansvaret 15 augusti.

Produktionsstyrning är en viktig del av arbetet.

– Kompetensförsörjning och bemanning är fortsatt prioriterade utmaningar, säger hon i ett pressmeddelande.