14 apr 2015 14:38

14 apr 2015 14:38

Nytt centralt ledningskansli

Under onsdagen öppnas regionens centrala koncernkontor, där bland annat regionkansliet och hälso- och sjukvårdsnämndernas kansli finns. Åtta tidigare kanslier samlas och koncernkontoret kommer att ha cirka 1 200 medarbetare. Genom organisationsförändringen beräknas de centrala kanslierna minska sina kostnader med 26 miljoner.

– Vi går från en bra organisation till en ännu bättre, säger regiondirektör Ann-Sofi Lodin i ett pressmeddelande.

Under onsdagen öppnas regionens centrala koncernkontor, där bland annat regionkansliet och hälso- och sjukvårdsnämndernas kansli finns. Åtta tidigare kanslier samlas och koncernkontoret kommer att ha cirka 1 200 medarbetare. Genom organisationsförändringen beräknas de centrala kanslierna minska sina kostnader med 26 miljoner.

– Vi går från en bra organisation till en ännu bättre, säger regiondirektör Ann-Sofi Lodin i ett pressmeddelande.