18 apr 2015 16:18

18 apr 2015 16:31

Björck ny S-ordförande

SKARABORG: Falköpingspolitker efterträder Ahlin

Riksdagsledamoten Patrik Björck, Falköping, valdes till ny ordförande för socialdemokraterna i Skaraborg på lördagen.

Han efterträdde formellt Urban Ahlin, Mariestad, som lämnade uppdraget i samband med att han valdes till talman i riksdagen.

Socialdemokraterna Skaraborg höll sin distriktskongress i Skövde och den stora frågan var val av ny distriktsordförande. Efter omröstning valdes riksdagsledamoten Patrik Björck till ny ordförande.

– En spännande utmaning som jag med ödmjukhet tar mig an. Socialdemokraterna i Skaraborg har en stark organisation och den har vi ambition att utveckla än mer, säger Patrik Björck i ett pressmeddelande.

Övriga som ingår i partidistriktets verkställande utskott är Ulla Göthager, Mariestad, Carina Ohlsson, Lidköping, Ulrika Karlsson, Götene, Alex Bergström, Falköping, Peter Lindroth, Karlsborg, och Erik Ezelius, Tidaholm. Ersättare i VU blev Marie Ekman, Skövde, Fredrik Nordström, Skara, och Monica Green, Skövde.

Han efterträdde formellt Urban Ahlin, Mariestad, som lämnade uppdraget i samband med att han valdes till talman i riksdagen.

Socialdemokraterna Skaraborg höll sin distriktskongress i Skövde och den stora frågan var val av ny distriktsordförande. Efter omröstning valdes riksdagsledamoten Patrik Björck till ny ordförande.

– En spännande utmaning som jag med ödmjukhet tar mig an. Socialdemokraterna i Skaraborg har en stark organisation och den har vi ambition att utveckla än mer, säger Patrik Björck i ett pressmeddelande.

Övriga som ingår i partidistriktets verkställande utskott är Ulla Göthager, Mariestad, Carina Ohlsson, Lidköping, Ulrika Karlsson, Götene, Alex Bergström, Falköping, Peter Lindroth, Karlsborg, och Erik Ezelius, Tidaholm. Ersättare i VU blev Marie Ekman, Skövde, Fredrik Nordström, Skara, och Monica Green, Skövde.