11 maj 2015 15:55

11 maj 2015 15:55

Ny direktör från försvaret

REGIONEN

Erik Lagersten, 48 år, blir ny kommunikationsdirektör i Västra Götalandsregionen från och med 1 oktober. Han är utbildad i nationalekonomi och statistik och har varit informationsdirektör i Försvarsmakten sedan 2008. Lagersten har även varit informationschef och konsult inom IT- och investmentbranschen.

– Offentlig verksamhet behöver en effektiv och professionell kommunikation, vilket jag vill bidra till, säger Lagersten i ett pressmeddelande.

Erik Lagersten, 48 år, blir ny kommunikationsdirektör i Västra Götalandsregionen från och med 1 oktober. Han är utbildad i nationalekonomi och statistik och har varit informationsdirektör i Försvarsmakten sedan 2008. Lagersten har även varit informationschef och konsult inom IT- och investmentbranschen.

– Offentlig verksamhet behöver en effektiv och professionell kommunikation, vilket jag vill bidra till, säger Lagersten i ett pressmeddelande.