11 maj 2015 13:59

11 maj 2015 13:59

Regionen prisar unga företag

NYTT PRIS

Syskonen Persson, Lina, Sara och Kalle, från Lida gård i Ljung var en av två pristagare av regionens nya pris Unga landsbygdspriset i väst. Syskonen tog över sin fars mjölkgård och har visat ett stort ansvarstagande, enligt motiveringen från regionutvecklingsnämnden.

Madelene Holmström och Erik Lyräng, som driver bland annat driver en restaurang utanför Orust vann också priset.

Prissumman är på 25 000 kronor. 33 nomineringar tävlade om årets priser.

Syskonen Persson, Lina, Sara och Kalle, från Lida gård i Ljung var en av två pristagare av regionens nya pris Unga landsbygdspriset i väst. Syskonen tog över sin fars mjölkgård och har visat ett stort ansvarstagande, enligt motiveringen från regionutvecklingsnämnden.

Madelene Holmström och Erik Lyräng, som driver bland annat driver en restaurang utanför Orust vann också priset.

Prissumman är på 25 000 kronor. 33 nomineringar tävlade om årets priser.