12 maj 2015 18:11

12 maj 2015 18:11

Hedvall backar om uteservering

LIDKÖPING

S-märkta kommunalrådet Kjell Hedvall backar nu kring sitt motstånd mot en uteservering i Lidköping. Enligt Sveriges Radio Skaraborg är Hedvall och restaurangens ägare överens om hur serveringen kan byggas.

Hedvall är granne med restaurangen och har tidigare sagt att uteserveringen skulle förhindra hans möjligheter att köra in med bil till sin egen fastighet.

– Nu fick jag uppgift om att uteserveringen inte ska vara så lång som restaurangägaren har sagt till mig. Och i och med att den inte blir så lång så kan jag backa in, säger Kjell Hedvall till Sveriges Radio.

S-märkta kommunalrådet Kjell Hedvall backar nu kring sitt motstånd mot en uteservering i Lidköping. Enligt Sveriges Radio Skaraborg är Hedvall och restaurangens ägare överens om hur serveringen kan byggas.

Hedvall är granne med restaurangen och har tidigare sagt att uteserveringen skulle förhindra hans möjligheter att köra in med bil till sin egen fastighet.

– Nu fick jag uppgift om att uteserveringen inte ska vara så lång som restaurangägaren har sagt till mig. Och i och med att den inte blir så lång så kan jag backa in, säger Kjell Hedvall till Sveriges Radio.