29 maj 2015 17:17

29 maj 2015 17:17

Förträngningefter operation

IVO-BESLUT

En man anmälde till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, de komplikationer han fick efter en ryggoperation. Myndigheten avslutade ärendet utan att ge kritik. Ingreppet skedde på Skaraborgs sjukhus och i anmälan skriver mannen att han fick en förträngning i samband med kateterbehandlingen. Han fick dessutom domningar samt nedsatt känsel i vänster arm och hand. Han anser att han fick en nervskada i nacken på grund av att han låg i fel läge under operationen.

En man anmälde till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, de komplikationer han fick efter en ryggoperation. Myndigheten avslutade ärendet utan att ge kritik. Ingreppet skedde på Skaraborgs sjukhus och i anmälan skriver mannen att han fick en förträngning i samband med kateterbehandlingen. Han fick dessutom domningar samt nedsatt känsel i vänster arm och hand. Han anser att han fick en nervskada i nacken på grund av att han låg i fel läge under operationen.