03 jun 2015 15:39

03 jun 2015 15:39

Västtrafik häver avtal efter bråk

Västtrafik häver avtalet med firman G4S, som ansvarat för biljettkontrollerna utanför Göteborg.

Orsaken är helgens incident då en chaufför brottades ned av kontrollanter. Händelsen filmades och lades ut på nätet. Reaktionerna blev starka, inte minst från Västtrafiks ledning som betonar att det som hände är oacceptabelt.

– Så här behandlar vi inte våra kunder eller kollegor, säger Västtrafiks Maria Björner Brauer i ett pressmeddelande.

Orsaken är helgens incident då en chaufför brottades ned av kontrollanter. Händelsen filmades och lades ut på nätet. Reaktionerna blev starka, inte minst från Västtrafiks ledning som betonar att det som hände är oacceptabelt.

– Så här behandlar vi inte våra kunder eller kollegor, säger Västtrafiks Maria Björner Brauer i ett pressmeddelande.