28 jun 2015 20:21

28 jun 2015 20:21

Vapenskåp hittades i skogen

Polisen hittade på söndagseftermiddagen ett vapenskåp i skogen utanför Kvänum.

Skåpet kommer förmodligen från ett inbrott, skriver GT. Det var på söndagskvällen fortfarande oklart om skåpet innehöll några vapen.

– Vi vet inte var skåpet kommer ifrån eller vem det tillhör, det kan ha åkt långt, jag slog fram 20 inbrott är vapenskåp stulits, bara i region väst, säger Magnus Larsson inre befäl på Lidköpingspolisen, till tidningen.

Skåpet kommer förmodligen från ett inbrott, skriver GT. Det var på söndagskvällen fortfarande oklart om skåpet innehöll några vapen.

– Vi vet inte var skåpet kommer ifrån eller vem det tillhör, det kan ha åkt långt, jag slog fram 20 inbrott är vapenskåp stulits, bara i region väst, säger Magnus Larsson inre befäl på Lidköpingspolisen, till tidningen.