30 jun 2015 18:28

30 jun 2015 20:28

Varas kommundirektör slutar

Vara kommuns kommundirektör Gert Norell slutar efter anklagelserna om att han uppträtt olämpligt mot kvinnor. På tisdagen kom beskedet att kommunen och han nått en överenskommelse som innebär att Norell slutar.

Personalutskottets ordförande Alexandra Gustavsson vill inte kommentera vad uppgörelsen innebär enligt Sveriges Radio Skaraborg.

– Hela personalutskottet har idag ingått en överenskommelse med kommundirektören, men jag vill inte kommentera hur vi resonerade, säger personalutskottets ordförande Alexandra Gustavsson till Sveriges Radio Skaraborg.

Vara kommuns kommundirektör Gert Norell slutar efter anklagelserna om att han uppträtt olämpligt mot kvinnor. På tisdagen kom beskedet att kommunen och han nått en överenskommelse som innebär att Norell slutar.

Personalutskottets ordförande Alexandra Gustavsson vill inte kommentera vad uppgörelsen innebär enligt Sveriges Radio Skaraborg.

– Hela personalutskottet har idag ingått en överenskommelse med kommundirektören, men jag vill inte kommentera hur vi resonerade, säger personalutskottets ordförande Alexandra Gustavsson till Sveriges Radio Skaraborg.