08 jul 2015 09:03

08 jul 2015 09:03

Störningar i tågtrafiken

Spårfel i Stenkullen stör tågtrafiken under onsdagen.

Spårarbetet kommer att pågå mellan cirka 09.45 och 14.00 och det stör tågtrafiken mellan Göteborg och bland annat Floda, Alingsås, Skövde, Stockholm, Nässjö och Mariestad i båda riktningar. Förseningar kan uppstå och vissa pendeltåg ställs in mellan Lerum och Floda. Bussar ska ersätta tågen på sträckan.

Störningarna beror på ett akut arbete med att laga ett spårfel i Stenkullen som medför att det bara går att köra på ett av normalt två spår mellan Lerum och Floda.

Under sommaren pågår även banarbete på sträckan och vissa pendeltåg mellan Floda och Alingsås är inställda den här veckan. De tågen kommer under arbetet med att laga spårfelet att ersättas med buss mellan Lerum och Floda.

Trafikverket hänvisar till Västtrafik för information om ersättningstrafik för pendeltågen.

Spårarbetet kommer att pågå mellan cirka 09.45 och 14.00 och det stör tågtrafiken mellan Göteborg och bland annat Floda, Alingsås, Skövde, Stockholm, Nässjö och Mariestad i båda riktningar. Förseningar kan uppstå och vissa pendeltåg ställs in mellan Lerum och Floda. Bussar ska ersätta tågen på sträckan.

Störningarna beror på ett akut arbete med att laga ett spårfel i Stenkullen som medför att det bara går att köra på ett av normalt två spår mellan Lerum och Floda.

Under sommaren pågår även banarbete på sträckan och vissa pendeltåg mellan Floda och Alingsås är inställda den här veckan. De tågen kommer under arbetet med att laga spårfelet att ersättas med buss mellan Lerum och Floda.

Trafikverket hänvisar till Västtrafik för information om ersättningstrafik för pendeltågen.