05 aug 2015 19:35

05 aug 2015 20:19

Försvarsmaktsanställd misstänkt för vapenbrott

Hussrannsakan skedde hos en försvarsmaktanställd på en adress i Skaraborg under onsdagen med misstanke om vapenbrott. Mannen greps senare på en adress i Fyrbodal vid ytterligare en hussrannsakan.

Under onsdagsförmiddagen genomförde polis en husrannsakan i Skaraborg gällande misstanke om vapenbrott. Husrannsakan skedde hos en man anställd av försvarsmakten och beslag gjordes med anknytning till vapenlagen.

Ytterligare en hussransaken gjordes i Fyrbodal utanför Uddevalla där personen påträffades och greps på platsen. När husrannsakan gjordes fann man misstänkt gods vilket ledde till avspärrning och en undersökning ska göras av bombtekniker under torsdagen.

Den misstänkte mannen hålls i förvar hos polisen i Uddevalla.

Under onsdagsförmiddagen genomförde polis en husrannsakan i Skaraborg gällande misstanke om vapenbrott. Husrannsakan skedde hos en man anställd av försvarsmakten och beslag gjordes med anknytning till vapenlagen.

Ytterligare en hussransaken gjordes i Fyrbodal utanför Uddevalla där personen påträffades och greps på platsen. När husrannsakan gjordes fann man misstänkt gods vilket ledde till avspärrning och en undersökning ska göras av bombtekniker under torsdagen.

Den misstänkte mannen hålls i förvar hos polisen i Uddevalla.